Friday, October 8, 2010

hari kedua usia blog faTTy skiNNy note's


'apa awak nak buat dengan blog awak ni faTT?',soalan yang ada di dalam otak Mr.Fatty sekarang. Tapi faTT rasa mana-mana blogger baru pun akan sama rasa macam faTT rasa sekarang ni. Blog seusia dua hari ni memang la tiada apa-apa lagi kalau nak dibandingkan dengan pakar blog di luar sana tu kan,?? tapi faTT rasa faTT pun boleh jadi macam blogger di luar sana tu kalau faTT rajin 'online' blog ni. Dan inilah permulaan sebuah kehidupan yang akan diceritakan semula oleh faTT.

Syawal Nour Fitri is the  name,lahir pada akhir zaman 80-an,membesar dalam keluarga islam yang sederhana dan penuh kasih sayang,kenapa nama faTT??sebab sebenarnya tiada sebab munasabah pun,agak cerewek dalam memilih makanan dan paling 'cool',suka keindahan dan kecantikan,opss!!pada kecantikan perempuan saja ok. 'faTT' hanya satu nama sahaja kerana faTT tu bukanlah maksudnya diri faTT yang gemuk sebab berat badan faTT adalah 58kg dengan ketinggian faTT 170cm,si it is an ideal BMI kan? Entry kedua ini semata-mata untuk memperkenalkan watak faTT kat blog ni saja tau, so next entry adalah permulaan cerita kehidupan faTT. untill next entry,assalamualaikum.

Thursday, October 7, 2010

faTTy skiNNy note's

permulaan sebuah cerita yang akan berterusan sampai akhir hayat.
hai..Mr.Fatty here,blog ni Mr.Fatty create untuk suka-suka saja,seronok melihat blogger lain 'online' sambil ada ramai yang 'support', tujuan lain blog faTTy skiNNy note's ni diwujudkan adalah untuk menceritakan permulaan pertengahan dan pengakhiran hidup Mr.Fatty. hopefully blog faTTy skiNNy note's  ni berjaya dan mencapai matlamatnya.